Gå til sidens indhold
Henter data ...
... vent et øjeblik
Statistikbanken
Miljø og energi
Log på
Hjælp
OEKO7:
Salg af økologiske varer til foodservice efter varegrupper og enhed (AFSLUTTET)
Enhed : -
Vælg
Udvælg via søgning
Information
varegrupper
(28)
enhed
(2)
år
Flere valgmuligheder...
Sorter alfabetisk
Markér alle
Afmarkér alle
ALLE FØDEVARER
A. FROST
A.1. Kød, fjerkræ og fisk, frost
A.2. Frugt og grønt, frost
A.3. Brød og kager, frost
A.4. Andet frost (fx lasagne, pizza, madtærter, is)
B. KOLONIAL
B.1. Mel, gryn og kornprodukter
B.2. Ris og pasta
B.3. Brød og kager (inkl. knækbrød)
B.4. Kaffe, te, kakao o.l.
B.5. Sodavand, saft og juice
B.6. Øl, vin og alkohol
B.7. Anden kolonial (konserves, olie/fedtstoffer, sukker, chokolade, pulvervarer, dressinger, vegetabilske drikke)
C. MEJERI
C.1. Mælk og fløde
C.2. Ost og smør
C.3. Andre mejerivarer (æg, syrnede mælkeprodukter m.m.)
D. FRUGT OG GRØNT
D.1. Kartofler
D.2. Gulerødder og andre rodfrugter (eksl. kartofler)
D.3. Andre grøntsager (inkl. nødder, linser m.m.)
D.4. Æbler
D.5. Anden frugt end æbler
E. KØD, FJERKRÆ og FISK
E.1. Kød (ekskl. fjerkræ og fisk)
E.2. Fjerkræ, fisk/skaldyr
E.3. Kødpålæg, forarbejdet kød m.m.
Flere valgmuligheder...
Sorter alfabetisk
Markér alle
Afmarkér alle
Mio. kr.
Procent
Flere valgmuligheder...
Sorter alfabetisk
Markér alle
Afmarkér alle
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
Antal valgte tal til tabellen:
(Vælg max. 10000)
2-12-2024
Danmarks Statistik
,
©
statbank.dk/OEKO7